Bilete La vie en bleu Cafe-concert Lady &The Tramps - 8 nov '19, ora 19:00 - Queen Mary

La vie en bleu Cafe-concert Lady &The Tramps

Queen Mary, Oradea

vineri, 8 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lions Club Oradea ”22” vă invită vineri 8 noiembrie 2019, ora 19, la Restaurantul Queen Mary din Oradea, la un Cafe-Concert deosebit, organizat în beneficiul copiilor cu diabet din Bihor.

Culoarea celebrării luptei pentru diabet este albastră, așa că vă invităm la susțineți ”La vie en bleu”, pe ritmuri de ”La vie en rose”. Ediția din acest an, a XI-a, vă oferă muzică interbelică românească, maghiară, franțuzească, fado, swing jazz cu Lady & The Tramps: Monica Opra (voce), Gaspar Csaba (vioară), Gaspar Almos (chitară), Kertesz Janos (pian) și Vitalyos Lehel (contrabas). În pauze se servesc delicatese culinare Queen Mary și Danessa. Doritorii pot să își achiziționeze vinuri alese de la ReWine. Mulțumim sponsorilor noștri: Queen Mary, Danessa, Rewine, Communications Media.

Vă așteptăm, așadar, la o seară specială, cu invitați talentați, un meniu la înălțime, totul într-o ambianță deosebită.

Informații suplimentare: 0744574982, 0745307770

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.