Bilete La Știubei – festival de voie bună - 12-15 aug '21 - Poșaga de Jos

La Știubei – festival de voie bună

Poșaga de Jos, Poșaga de Jos (Alba)

12-15 august '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Festivalul La Știubei este un eveniment care se desfășoară anual, în comuna Poșaga, din Munții Apuseni. Principalul scop al festivalului este acela de a promova și celebra locurile, comunităţile şi ecosistemele locale.

La a IV-a ediție, în perioada 12-15 augst 2021, vă așteptăm cu aer curat, mâncare delicioasă, activități pentru mari și mici, nelipsitul tobogan cu apă, și, bineînțeles, o incursiune în viața satului românesc.

Ca și activități, vom păstra plimbările cu cai, drumetiile, proiecţii de film în aer liber, ateliere de meşteşuguri tradiţionale şi ateliere pentru copii, expoziţii de fotografie, teatru, petreceri şi discuţii la foc de tabără, mâncare la ceaun. Vă pregătim și multe alte surprize.

La Știubei este un festival kid-friendly și pet-friendly!

Zona festivalului este dotată cu: camping, duşuri, WC, umbrare, zonă de relaxare cu hamace şi o mică bibliotecă de istorie şi tradiţii locale.

Locul de desfășurare al festivalului este unul dintre platourile mai înalte din jurul satului, numit de localnici „Stână“. Până în trecutul nu foarte îndepărtat, viața de vară a poșăganilor, de primăvara până toamna târziu se desfășura aici sau în locuri similare, nu în sat.

 

IMPORTANT DE ȘTIUT

Pentru a ajunge la festival, este necesar să ajungeți mai întâi în Poșaga de Jos. Odată ajunşi în sat, aveţi la dispoziţie două trasee marcate pe care puteţi urca, PE JOS, la locul de desfăşurare al festivalului (drumul durează aproximativ o oră și 20 min).

Pentru cele patru zile de festival aveți nevoie de: cort, saci de dormit, în general echipament de munte pentru campare şi drumeții, pelerină de ploaie, spray de insecte și, foarte important, cană, tacâmuri, blid (farfurie).

Apa potabilă va fi de la izvor, nu există posibilitatea de a cumpăra apă îmbuteliată.

Prețul abonamentelor Early Bird vândute online este de 150 lei/ 4 zile, în număr limitat, apoi prețul va fi de 200 lei/ 4 zile.

Pretul include: mâncare la ceaun, ceai, cafea, limonadă, bere (toate în limita stocului), acces la ateliere şi la programele artistice şi culturale, accesul în camping.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au intrare GRATUITĂ.

Nu se pun în vânzare bilete de o zi!

 

Avand in vedere situatia actuala, conform noii Hotărârii de Guvern privind normele de organizare a evenimentelor, participarea la festival este permisă:

- persoanelor vaccinate (cu dovada buletinului de vaccinare),

- a celor cu test PCR nu mai vechi de 72 ore (document care să ateste acest lucru),

- a celor cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore (document care să ateste acest lucru),

- pe baza buletinului de externernare din spital nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile.

! Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel !

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

  • Organizator: ASOCIATIA LA STIUBEI
  • Adresa: Sat Poșaga de Jos, Comuna Poșaga, nr. 130, Judet Alba, , Posaga de Jos, România
  • Email: [email protected]