Bilete La Știubei – Festival de voie bună - 11-14 iul '19 - Poșaga de Jos

La Știubei – Festival de voie bună

Poșaga de Jos, Poșaga de Jos (Alba)

11-14 iulie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Festivalul La Știubei este un eveniment anual care se desfășoară în comuna Poșaga, din Munții Apuseni. În 2019, ediția a treia a festivalului va avea loc între 11 și 14 iulie. Principalul scop al festivalului este acela de a promova și celebra locurile, comunităţile şi ecosistemele locale.

La Știubei este un festival kid-friendly și pet-friendly!

Nume ca Poșaga, Scăriţa-Belioara, Jidovina, Casele sau Porţile Zmeilor poate nu vă spun mare lucru acum, dar la finalul zilelor de festival pariul nostru este ca ele să devină repere sigure în geografia mentală a fiecărui participant. În acest scop, am pregătit un spațiu dotat cu: camping, tobogan cu apă şi piscină, duşuri, zonă de relaxare cu hamace şi o mică bibliotecă de istorie şi tradiţii locale.

Programul ediției de anul acesta va fi animat de scurte excursii de explorare în împrejurimi, proiecţii de film în aer liber, ateliere de meşteşuguri tradiţionale şi ateliere pentru copii, expoziţii de fotografie, petreceri şi discuţii la foc de tabără, mîncare la ceaun.

Locul de desfășurare al festivalului este unul dintre platourile mai înalte din jurul satului, numit de localnici „Stână“. Pînă în trecutul nu foarte îndepărtat, viața de vară a poșăganilor, de primăvara pînă toamna tîrziu se desfășura aici sau în locuri similare, nu în sat.

IMPORTANT DE ȘTIUT

Pentru a ajunge la festival, este necesar să ajungeți mai întîi în Poșaga de Jos. Odată ajunşi în sat, aveţi la dispoziţie două trasee marcate pe care puteţi urca, pe jos, la locul de desfăşurare al festivalului (drumul durează aproximativ o oră și douăzeci de minute).

Pentru cele patru zile de festival aveți nevoie de: cort, saci de dormit, în general echipament de munte pentru campare şi drumeții, pelerină de ploaie, spray de insecte și, foarte important, cană, tacâmuri, blid (farfurie) - planeta noastră nu mai poate digera plasticul.

Apa potabilă va fi de la izvor, nu există posibilitatea de a cumpăra apă îmbuteliată.

Prețul abonamentelor vândute online este de 100 lei, în număr limitat – 300 de bilete.

În zilele de festival, bilete se pot achiziționa la intrare, la prețul de 200 lei (abonament valabil pentru toată perioada desfășurării evenimentului).

Nu se pun în vanzare bilete de o zi!

Prețul include (atât pentru biletele achiziționate online cat și cele de la fața locului): mâncare (mic-dejun, plăcinte, cina), ceai, cafea, limonadă, bere (toate în limita stocului), acces la ateliere şi la programele artistice şi culturale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

%MCEPASTEBIN%

  • Organizator: ASOCIATIA LA STIUBEI
  • Adresa: Sat Poșaga de Jos, Comuna Poșaga, nr. 130, Judet Alba, , Posaga de Jos, România
  • Email: [email protected]