Bilete La Forza del Destino – Royal Opera House - 7 apr '19 - Happy Cinema

La Forza del Destino – Royal Opera House

Happy Cinema, București

duminică, 7 aprilie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacol de operă în patru acte. La Forza del Destino este o interpretare a celebrei compoziții scrise de Giuseppe Verdi.

Leonora se îndrăgostește de Don Alvaro, însă căsătoria acestora este împiedicată de tatăl ei, declanșând un accident fatal ce duce la obsesie și răzbunare. În rolurile principale sunt cântăreții de operă Jonas Kaufmann și Anna Netrebko, care oferă o interpretare de excepție acestei tragedii, în cadrul unei producții de mare anvergură Royal Opera House. Spectacolul este pus în scenă de Christof Loy și dirijat de Antonio Pappano.

Durata aproximativă: 4 ore și 15 minute, cu două pauze

Spectacolul este în limba italiană, cu subtitrări în engleză.

Echipa
Muzică: Charles-François Gounod
Regie: Christof Loy
Dirijor: Antonio Pappano

Distribuție
Donna Leonora: Anna Netrebko
Don Alvaro: Jonas Kaufmann
Don Carlo Di Vargas: Ludovic Tézier

Prețul unui bilet este 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.
Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)
Trailer: https://youtu.be/pHPh038nzYk

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.