Bilete La Coka Nostra live la Bucuresti - 1 sep '19, ora 19:00 - Quantic

La Coka Nostra live la Bucuresti

Quantic, București

duminică, 1 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Supergrupul american de hip hop La Coka Nostra revine in Romania dupa o pauza de sapte ani in data de 1 septembrie 2019. Concertul va avea loc in clubul Quantic din Bucuresti.

Din gasca fac parte fostii membri House of Pain (Danny Boy si DJ Lethal), Non Phixion (Ill Bill) si Special Teamz (Slaine).

La Coka Nostra a luat nastere in 2005. Albumul de debut, „A Brand You Can Trust”, a fost lansat in 2009 si promovat printr-un turneu de festivaluri. Printre invitatii de pe disc se numara: B-Real si Sen Dog (Cypress Hill), Snoop Dogg, Bun B, si Immortal Technique. Intampinate cu acelasi entuziasm de critica si de fani au fost si urmatoarele doua albume – „Masters of the Dark Arts” si „To Thine Own Self Be True”. Muzicienii au reusit sa ocupe locuri fruntase in multe topuri de specialitate, inclusiv Billboard.


Dupa vizita lui Tech N9ne, un nou eveniment contribuie la diversificarea scenei hip hop din Romania.
Afisul este completat de Cedryk2, Dantian Collective (U.K.) si DJ Drez from Hip Hop Back in The Day.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
70 de lei – Acces General