Bilete KYLE CEASE | Evolving Out Loud | Inspire Other Travelers - 29 mar '18, ora 18:00 - Opera Națională Română Timișoara

KYLE CEASE | Evolving Out Loud | Inspire Other Travelers

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara

joi, 29 martie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

KYLE CEASE, primul călător Inspire Other Travelers, sosește în Timișoara, în data de 29 martie 2018, la Teatrul Național Timișoara.

KYLE CEASE este un Speaker Premium care inspiră publicul prin combinația sa unică de comedie și mesaje care susțin interesul pentru transformare, evoluție.

A fost invitat în calitate de speaker la facultăți, summit-uri și conferințe Fortune 500 precum Agape International, GATE, Revelations, Sun Valley Wellness Festival, Sedona World Wisdom Days, Longevity Now Conference și multe altele.

Pe lângă coordonarea propriilor evenimente din conceptul "Evolving Out Loud", a discutat cu personalități renumite cum ar fi Eckhart Tolle, Jim Carrey, Michael Beckwith, Louis CK, Tony Robbins, Deepak Chopra, Bob Proctor, David Wolfe și alte câteva mii.

Înainte de a deveni speaker transformațional, Kyle a fost, timp de 25 de ani, un actor de top, având 2 apariții speciale clasate pe locul 1 la Comedy Central New York. În 2009, a câștigat locul 1 și într-un clasament al rețelei de StandUp Showdown.

Are peste 100 de apariții în filme și la TV, printre care se numără 10 Things I Hate About You, Not Another Teen Movie, Jimmy Kimmel Show, The Late, Late Show cu Craig Ferguson, Chelsea Lately, Martin Short Show, Comics Unleashed și numeroase emisiuni VH1.

Cartea lui, "Sper să o dau în bară: Atunci când te îndrăgostești de propriile temeri, poți schimba lumea" a fost lansată la Simon & Schuster Publishing pe data de 2 mai 2017.

Evenimentul este sustinut in limba engleza. Se asigura traducere in casca pentru cei ce doresc.

Detalii despre eveniment: http://inspireothertravelers.ro/

 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet. 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.