Bilete KISS Rocks Vegas - 17 nov '17, ora 20:00 - Happy Cinema

KISS Rocks Vegas

Happy Cinema, București

vineri, 17 noiembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Surprinsă la apogeul Turneului Mondial cu ocazia aniversării a 40 de ani, formația inclusă în Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegasul în timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, în Noiembrie 2014.

Pe o scenă cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpretează piese clasice din impresionanta discografie ce însumează un total de 44 de albume: “Rock And Roll All Night,”“Detroit Rock City,”“Shout It Out Loud,”“Love Gun și multe altele. Cu efecte pirotehnice spectaculoase, filmul prezintă o experiență rock electrizantă ce a adus formației recunoscută pentru anvergura spectacolelor sale live peste 100 de milioane de vânzări la nivel global. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.