Bilete Kings of Comedy: Bobonete, Dita, Rait si Vancica - 20 dec '18, ora 20:00 - Sala Palatului

Kings of Comedy: Bobonete, Dita, Rait si Vancica

Sala Palatului, București

joi, 20 decembrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

18

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Spectacol extraordinar de stand-up comedy! Dragi prieteni, spectacolul de anul acesta se intituleaza pompos “Kings of Comedy” pentru ca nu suntem chiar regii comediei dar fiind primii care am facut Sala Palatului sold out, cu un show de stand-up comedy, ne-am gandit sa fim si primii regi autodeclarati pentru ca sigur vor aparea si “Prince and Princess of Comedy” curand.

Spectacolul este unul de comedie cu multa buna dispozitie, glume noi si glume stranse in ani de umblatura prin tara si peste hotare.

Va multumim din suflet ca va uitati la serial din ce in ce mai multi si va asteptam si la spectacolele noastre, fie ele de stand-up comedy, de teatru sau concerte live, pentru ca pe langa noi patru, cam fiecare actor din distributia serialului mai face si alte lucruri care au legatura cu arta, teatrul, comedia si muzica buna.

In decembrie va astept eu Bobita alaturi de Celentano, Giani si Dorel pe numele lor mici Adrian, Costi si Mihai sa va facem de ras si sa ne facem de ras!

Interzis minorilor!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.