Bilete Kama Festival - 16-17 nov '19 - Casa Tranzit

Kama Festival

Casa Tranzit, Cluj-Napoca

16-17 noiembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Kama Festival, primul festival de spiritualitate si tantra din Romania, va avea loc in 16 - 17 noiembrie la Casa Tranzit din Cluj. Un festival in care spiritualitatea se imbina cu arta, cu stiinta si cu yoga pentru a oferi o experienta completa a vietii.

Evenimentul va ingloba timp de doua zile workshop-uri si conferinte, yoga sessions, mindfulness, arta, dans extatic si multe alte activitati inedite.

Speakeri si instructori yoga atat din Romania cat si din strainatate vin sa isi impartaseasca cunostintele si experienta cu noi. Printre ei ii avem ca invitati pe: Sahajananda Porslund, Elodia Johansen, Zoltan Veres si Camelia Bara, dr. Ayurveda Dan Spatariu, Advaitananda, Zoltan Bartha si instructor yoga Mihai Martin.

Fie ca esti single sau in cuplu, ca ai mai practicat yoga pana acum sau nu, ca preferi conferintele sau workshopurile practice, ca esti IT-ist sau artist, te invitam la un eveniment diferit unde cu siguranta vei gasi activitati pe gustul tau.

Cine suntem noi?

MUDRA este un ONG care sustine spiritualitatea si  promoveaza yoga ca stil de viata. 

Instructorii care au infiintat aceasta organizatie practica yoga de peste 10 ani, si sustin cursuri de Hatha Yoga (yoga atitudinilor corporale), Pranayama (yoga respiratiei constiente) si Tantra Yoga de mai bine de 7 ani. Acestia doresc sa ii invete pe cat mai multi oameni, prin evenimentele pe care le ofera oamenilor din Cluj, faptul ca viata poate fi traita constient si fericit, atunci cand alegem sa ne reorientam catre noi insine.
 
Acest eveniment se adreseaza persoanelor peste 18 ani.