Bilete K-Pop Xmas Party - 22 dec '18, ora 20:00 - Club Fabrica

K-Pop Xmas Party

Club Fabrica, București

sâmbătă, 22 decembrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muzica-fenomen în lume, cu încasări mondiale în 2016 de peste 4,7 miliarde de dolari, cu viziualizări pe YouTube în 2017 de peste 24 de miliarde, cu fani care i-au depășit pe cei ai unor artiști precum Lady Gaga, Drake sau Selena Gomez REVINE în România. Si nu oricum... CU UN MEGA K-POP Xmas Party!

Vino sa sarbatorim sfarsitul de AN in cel mai original mod: in ritm si pe stil K-Pop! Pe 22 decembrie, incepand cu ora 20.00, Club FABRICA va rasuna pe sound-urile koreene pe care le iubesti atat de mult!

Iti place sa si canti? Foarte bine! Avem si Karaoke. Cei care doresc a particpa la concurs, sunt asteptati sa isi trimita inscrierea pe [email protected].

Pretul unui bilet la evenimnetul din 22.12.2018 este de 10 lei + comison de ticketing. Biletele sunt disponibile pe kpop-music.ro si iabilet.ro!

Let’s K-Pop. Let the party by K-Pop!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.