Bilete Jurjak la Cluj in /Form Space / în deschidere: NoruNegru - 31 oct '19 - /FORM SPACE

Jurjak la Cluj in /Form Space / în deschidere: NoruNegru

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

joi, 31 octombrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi seara, 31 octombrie, Jurjak revine la Cluj pentru un concert în /Form Space (al. Stadionului nr. 2). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 40 de lei – în limita stocului rămas.

Jurjak – Vântul (official video)

Muzician, regizor și artist vizual, Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc. Din formula live a trupei fac parte muzicieni experimentați precum Dan Minel Stoica (chitară, clape), Daniel Olteanu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

Anul trecut, Jurjak a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila", piesă care apare și pe noul album cu titlul "Imnul Minerilor".

Jurjak – Un minut (official video)

Hai așadar pe 31 octombrie la concertul Jurjak de la Cluj din /Form Space!

Open doors: 21:00

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.