Bilete Jumătatea mea Bărbatul - 30 ian '20, ora 19:00 - Centrul Cultural Drăgan Muntean

Jumătatea mea Bărbatul

Centrul Cultural Drăgan Muntean, Deva

joi, 30 ianuarie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa 40 de ani petrecuți pe scenaTeatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său.Și vine la intâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat in ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața si din filmele sale, emoții și trăiri vechi si noi.

 

Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă in spectacol, cu pasiune, cu generozitate cu talentul si frumusețea care au însoțit-o întotdeauna! »

Toma Enache -regizor

« Abia astept sa urc din nou pe scenă, ca să mă intâlnesc cu publicul meu, intr-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion și pusă in scena de regizorul Toma Enache: "JUMATATEA MEA, BĂRBATUL".

Ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci cand pleaca intr-o stea! Ce-ar fi să le dăm șansasă fie alături de noi și când mai au incă cate ceva de spus?!

Timp de peste 40 de ani am strâns in suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am pastrat-o. Credcă a venit momentul să stăm din nou față în față! Ați fost lângă mine la bine și la rău m-ati ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați intors din drum.

M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră…

De multe ori voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm….Timpul în care am iubit, timpul in care am urât, timpul in care am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit.
Vă propun acum o astfel de intâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe! »
CezaraDafinescu

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.