Bilete Jimmy Carr – Live in Bucharest - 18 oct '22 - Sala Palatului

Jimmy Carr – Live in Bucharest

Sala Palatului, București

marți, 18 octombrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La 7 ani distanță de la primul său show în București, Jimmy Carr revine la Sala Palatului pe 18 octombrie 2022 in cadrul celui mai recent turneu de stand up comedy pe care l-a lansat – TERRIBLY FUNNY.

Marti, 18 octombrie, amatorii umorului sofisticat si hiper-îndrăzneț au ocazia întâlnirii cu artistul începând de la ora 19:00 (ora de acces în sală).

 

Noul spectacol al comediantului britanic promite să testeze limitele publicului în materie de umor negru prin abordarea fără reverențe a celor mai teribile subiecte la ordinea zilei. Prin jocuri de cuvinte si piruete lingvistice, Jimmy Carr transformă lucruri nefericite, care, într-un mod sau altul, și-au lăsat amprenta asupra noastră sau asupra unor oameni dragi, în anecdote incorecte cu realitatea si care refuză să se ia in serios. 

 

Recomandat de presa britanică drept “cel mai muncitor om de comedie”, Jimmy Carr este de aproape 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră drept comediant si om de televiziune, Jimmy s-a licentiat la Cambridge cu o diplomă în științe politice si a urmat cursuri de psihoterapie. Dupa un show sold-out in cadrul editiei din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele. 

 

One-liner -ele acide, umorul negru si ireverența fata de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar în Europa, dar și în Statele Unite, fiind invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, dar si protagonistul mai multor Comedy Central SpecialsIn Marea Britanie, numele sau se leaga de formate de succes, fiind gazda panel show-ului 8 Out of 10 Cats pret de 20 de sezoane, apoi al spin-off-ului 8 Out of 10 Cats Does Countdown, iar timp de 10 ani a prezentat emisiunea-concurs Big Fat Quiz of the Year de pe Channel 4. A fost de asemenea, gazda a trei sezoane din Roast Battle, emisiune difuzata de Comedy Central UK.  

 Spectacolul se va desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandat minorilor.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului stand up comedy internațional. Compania a organizat sau co-organizat în ultimii 9 ani evenimente de stand-up comedy cu artiști precum Louis C.K., Eddie Izzard, Jimmy Carr, Dylan Moran, Pablo Francisco și Michael Winslow în România, dar și în Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia și Elveția. O dată cu ultimele show-uri anunțate in România și Sofia, colaborările dintre Livehouse Comedy și Jimmy Carr se ridică la 8 spectacole.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.