Bilete Jazz on the Boat - 24 sep '21, ora 19:00 - Parcul Herastrau

Jazz on the Boat

Parcul Herastrau, București

vineri, 24 septembrie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

SLJazzing, initiatori ai seratelor de Jazz in locatii inedite, revine cu o noua propunere pentru pasionatii de muzica Jazz, revine de aceasta data din nou in București, pe barca “Jazz on the Boat” Primul eveniment cu care am “tăiat panglica”, a fost “Jazz on the Boat”
Este vorba despre o plimbare muzicala cu Barca ce strabate lacul Herăstrău, totul pe acorduri Jazzy, așa cum v-am obișnuit.
 
Vino sa iei parte la o adevarata călătorie in timp, unde urechile iti vor fi delectate cu un concert Live susținut de Adrian Nour.
 
Pe partea gastronomica veti putea savura un meniu prestabilit compus din Starter și Main Dish , dichisit de catre cei de la Miss Ale Culture. 
 
Fie ca sunteti iubitori de vintage, pasionati de muzica Jazz sau pur si simplu un cuplu de îndrăgostiți in cautarea unei experiente memorabile - cu totii sunteti asteptati Sambata seara, pe 31 Iulie  orele 19:00.
Plecarea vaporașului se va face de la Restaurant Pescăruș din Parcul Herăstrău
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.