Bilete Jazz in the Park - 1-3 sep - Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia”

Jazz in the Park

Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia”, Cluj-Napoca

1-3 septembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Sale

Ofera acces pe toata durata festivalului.

375 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Primul weekend din septembrie 2023 ne găsește tot în Parcul Etnografic.
Avem nume pe care ni le-am dorit încă de la prima ediție, nume care au reușit să-și pună amprenta în lumea muzicii, care au schimbat mentalități și percepții, care au influențat generații întregi de muzicieni și care vor reuși, pentru câteva ore, să ne transpună într-o altă lume. O lume în care să ascultăm, să simțim, să descoperim și să ne relaxăm.

The Cinematic Orchestra vine cu un Cine-Concert de neratat. O proiecție a filmului mut clasic, "Man with a Movie Camera", acompaniată de o performanță live a albumului lor cu același nume. Mulatu Astatke, the father of Ethio-Jazz, cu un spectacol care te va face să îi iubești muzica și să-i asculți pe repeat albumele. Billy Cobham, toboșarul care a cântat cu Miles Davis și care te va lăsa cu gura căscată cu tehnicile lui de percuție. Fun Lovin’ Criminals, cu care ne-am permis să ieșim puțin din sfera jazz pentru că vrem să simțim împreună energia lor contagioasă și show-ul lor plin de viață.

Va fi o ediție de marcat în calendar, într-un loc intim, aproape de oraș, dar în natură, accesibil, dar limitat la 7.000 de oameni pe zi. Îți sugerăm să îți iei abonament acum sau până pe 9 martie, cât prețul abonamentelor este încă la 300 de lei. Și te așteptăm cu brațele deschise!