Bilete Jazz in the Park - 2-5 sep '21 - Cluj-Napoca

Jazz in the Park

Cluj-Napoca, Romania

2-5 septembrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Va fi Jazz in the Park 2021 cu: Fatoumata Diawara, José James with special guest Taali, Dominic Miller, Fanfare Ciocarlia, hania rani, Luiza Zan, Alexandrina Hristov, Nik Bärtsch, Marco Mezquida Music, Taraf de Caliu, JazzyBIT, Moonlight Breakfast, MÖRK, Rotem, Ron Minis, Balkan Taksim, Bigg Dimm a'Band, Sorin Zlat Trio, A-C Leonte, ARCUS TRIO, Beats-Remedy, Taraful de la Varbilau, Essential Notes, Teodor Pop, Rubié, Bogdan Vaida, Habibi Funk DJ Set, Kornelia Binicewicz DJ Set, Vinyl, Rum, Tapas & Wine: Dodo, Bully, Puiu, UFe, Karak, IORGA în 2-5 septembrie.

Jazz in the Park: Prolog

Ce înseamnă Jazz in the Park pentru noi

Timp de șapte ani, la începutul fiecărei veri, Clujul a respirat JAZZ.

Timp de șapte ani, Parcul Central, inima orașului Cluj-Napoca, a fost locul în care ne-am întâlnit cu oameni de peste tot din țară pentru a ne bucura împreună de jazz de toate felurile, cântat pe scene aflate pe aleile parcului sau ascunse printre copaci. Am dansat împreună, ne-am îmbrățișat prietenii, am stat de povești la un pahar de vin sau de bere rece, ne-am relaxat în hamace sau pe pături și am ascultat multă muzică bună.

Timp de șapte ani, alături de alți zeci de mii de oameni, ne-am creat o mulțime de amintiri, care de care mai frumoase.

Nu ne stă în fire să ne oprim după șapte ani care ne-au ajutat să acumulăm atât de multe lecții importante, atât de multe amintri prețioase și să învățăm să confruntăm orice provocare. Fiindcă, la urma urmei, suntem organizatori de evenimente, iar Jazz in the Park, mai mult decât un festival, este stilul nostru de viață. Și, în timp ce munca pe care o facem de atâta timp se învârte în jurul lui și depinde de el, știm că și sufletul unei comunități pulsează prin evenimentele pe care le organizăm.

Jazz in the Park și-a găsit casă în Parcul Central din Cluj-Napoca timp de șapte ani. A fost cuibul nostru, iar relația festivalului cu membrii comunității a devenit din ce în ce mai strânsă și mai frumoasă cu fiecare ediție. Ne e dor de Parc așa cum ne e dor de voi și de-abia așteptăm să ne întoarcem acasă. Însă contextul actual impune o schimbare și, pentru că nu mai putem aduna un oraș întreg în Parc, ne-am hotărât să ducem festivalul în tot orașul și spiritul din Parcul Central odată cu el. Vom face Jazz in the Park În Tot Orașul.

Vă invităm să ne fiți alături. Avem nevoie de voi, publicul nostru. Voi sunteți principala noastră motivație. Fiindcă atunci când simțim că avem sprijinul comunității în spate, suntem mai hotărâți ca niciodată să dăm tot ce avem mai bun și să creștem prin munca noastră. Așa că haideți să descoperim împreună ediția a VIII-a a Jazz in the Park, o ediție ÎN TOT ORAȘUL! 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.