Bilete Jazz Festival la Sala Dalles - 13 mai '19, ora 19:00 - Sala Dalles

Jazz Festival la Sala Dalles

Sala Dalles, București

luni, 13 mai '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bucuresti, capitala jazz-ului mondial -16 trupe din 13 tari la EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition

EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel mondial, fiind apreciat deopotriva de public, artisti si specialisti. De 13 ani festivalul prezinta o varietate de stiluri de jazz, artisti ai noii generatii si proiecte din centre de jazz recunoscute in intreaga lume.

In perioada 11 – 18 mai, sub sloganul “100% jazz” evenimentul ofera concerte, workshopuri si jam sessions animate de artisti cu backgrounduri culturale diferite si cu evenimente internationale prestigioase in portofoliu.

Se anunta un regal de jazz, o editie interesanta, in Semifinala intrand 16 trupe de jazz din 13 tari care se lupta pentru castigarea Marelui Premiu. Intr-o varietate de formule scenice - quintet, quartet, trio si duo, artistii vor prezenta noile tendinte de jazz din Australia, Azerbaijan, Bulgaria, Franta, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Polonia, Rusia, Turcia, SUA si Ucraina.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.