Bilete Jack Savoretti @ Arenele Romane - 21 oct '22, ora 19:30 - Arenele Romane

Jack Savoretti @ Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 21 octombrie '22, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ana Coman deschide concertul Jack Savoretti de la Arenele Romane, pe 21 octombrie

Pentru ca showul cu Jack Savoretti de pe 21 octombrie este sold out de luni bune, am decis impreuna cu managementul artistului sa-l mutam la Arenele Romane (in Parcul Carol) in cort incalzit cu urmatoare configuratie:

Toate bilete sunt acum cu locuri in picioare, capacitatea locatiei fiind de 1850 de persoane. Fanii care aveau bilete cu loc la masa (VIP) vor sta acum in fata scenei in zona VIP, in picioare (locatia nu are mese). Fanii care aveau bilete la Acces General vor sta in zona Acces General, tot in picioare.

Am mai adaugat in vanzare inca 1000 de bilete si va sfatuim sa le cumparati rapid ca se vor epuiza curand. Fanii care nu mai doresc sa participe la concert pot sa intre pe iabilet.ro/retur si sa ceara refund iar biletele returnate vor fi puse automat in vanzare. Cortul de la Arenele Romane este incalzit si este una dintre cele mai bune si cu traditie locatii de evenimente din Bucuresti cu peste 100 de evenimente in fiecare an.

O filmare de la Arenele Romane de la un concert in cort, gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=tWJiAQoo7Zw

Arenele Romane - Cutitul de Argint nr. 3, Bucuresti, in Parcul Carol.

Va multumim!

Echipa BestMusic Live

Ana Coman este o cantareata și compozitoare din București, România. Și-a început cariera muzicală în 2018 și a câștigat notorietate având propriul ei program de radio săptămânal în care a cântat cover-uri.

În 2020, alături de trupa ei, a lansat primul ei album, `9 Missed Calls`. După lansare, multe uși s-au deschis și Ana Coman a început să facă turnee în toată țara la diferite festivaluri importante, precum Electric Castle, Focus in The Park, Femei pe Matasari și așa mai departe.

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL