Bilete Jørg - We Call it Blues - 28 feb '19, ora 20:30 - Rockstadt

Jørg - We Call it Blues

Rockstadt, Brasov

joi, 28 februarie '19, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Jørg - we call it blues unește blues, blues-rock, funk și chiar swing într-un unic concept! Trupa înființată de Jörg Klein are la activ trei ani de cântări în Germania și Europa, un prim album publicat în 2018 la Rockwerk Records, și misiunea de a prezenta publicului blues-ul în toate formele sale! Joi, 28 februarie, vor cânta pentru prima dată în Brașov în cadrul programului Transilvania Blues Nights! Let There Be Blues!

Sponsor: TEMAD Romania
Parteneri: Brahouse
Parteneri Media: Zile si Nopti Brasov, Rock FM, Sunete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.