Bilete Iulie la Muzeul Recordurilor Românești - 23-31 iul - Muzeul Recordurilor Românești

Iulie la Muzeul Recordurilor Românești

Muzeul Recordurilor Românești, București

23-31 iulie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O vizită cât o vacanță! În luna iulie vă așteptăm zilnic să vizitați cele mai spectaculoase colecții marca Muzeul Recordurilor Romanesti®. Profitați de preturile promotionale ale evenimentului ”Iulie la Muzeu” și de programul extins până la ora 20:00 (ora 18:00 ultima intrare, ora 20:00 ora închiderii), de luni până vineri!

Peste 100 de coletii, 7 recorduri Guinness World Records, printre ele cea mai mare colecție de tirbușoane din lume, cea mai mare colecție de fiare de călcat din lume sau cea mai mare colecție de obiecte cu tema Florii de Colț din lume. În plus, poți descoperi unele dintre cele mai mari colecții de filatelie, aparate de fotografiat vechi, mașini de scris, aparate muzicale, radiouri și multe altele. 8 săli de expoziție te așteaptă într-un loc unic în lume! Vino să te convingi că nu ai mai văzut așa ceva!

Secțiunile disponibile pentru vizitare sunt:

Secțiunea 1 – Fiare de călcat.

Secțiunea 2 – Colecția de filatelie şi istorie poştală românească

Secțiunea 3 – Multiple colecții cum ar fi: colecțiile de aparate foto, gramofoane, fonografe, mașini de scris și de calculat, colecția cu obiecte cu tema Floare de Colt, mașini de cusut, telefoane, cântare, etc.

Secțiunea 4 – Colecția de tirbușoane

Timpul estimativ de vizitare pentru toate cele 4 secțiuni este de minim 2 ore.

Program de vizitare:
Luni – Vineri: 10:00 – 20:00 (ora 18:00 ultima intrare, ora 20:00 ora închiderii)
Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 17:00 (ora 15:00 ultima intrare, ora 17:00 ora închiderii)