Bilete Iuliana Beregoi - Sweet 16 la Verde Stop Arena 14 iulie - 14 iul '20, ora 20:00 - Verde Stop Arena

Iuliana Beregoi - Sweet 16 la Verde Stop Arena 14 iulie

Verde Stop Arena, București

marți, 14 iulie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Iuliana Beregoi te invita sa te distrezi impreuna cu ea la cel mai mare party din toate timpurile: Sweet Sixteen. Pe 14 iulie, de ziua Iulianei, la Verde Stop, vei petrece o zi de neuitat, vei canta si vei dansa alaturi de Iuliana si invitatii ei speciali, vei avea parte de multe surprize si vei simti ca faci parte din Generatia Z, cea mai fresh si cea mai cool generatie. Iuliana implineste 16 ani doar o data. Nu rata acest eveniment unic! Imbraca-te colorat, fa-ti cornite din par (daca esti fata) si vino la cel mai tare party marca Mixton Music, Sweet Sixteen!

Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.
Va rugam sa veniti cu masti de acasa. Organizatorii nu vor avea masti pentru dumneavoastra la locatie.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet de 3 lei.
Copiii nu au acces gratuit la acest eveniment. 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 5 ani sa le proteje acestora urechile cu casti sau dopuri speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp conform programului organizatorilor. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.  In caz de vreme rea, va recomandam sa luati pelereine.
Accesul cu mancare si bauturi din exterior este interzis. Veti gasi la concert diverse produse pe care le puteti cumpara precum si bauturi  de diverse feluri.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment Mixton Music