Bilete Isprăvile Motanului încălțat @ Trattoria Paradis - 8 oct '22, ora 11:00 - Trattoria Paradis

Isprăvile Motanului încălțat @ Trattoria Paradis

Trattoria Paradis, Ostratu (Ilfov)

sâmbătă, 8 octombrie '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O poveste deosebită, despre un motan mai special, vorbăreț, dar și isteț. Motanul nostru îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata Împăratului de soție. Oare cum reușește acest lucru?

Cei mici sunt așteptați să descopere cum reușește acesta, cu umor și istețime, să îl scape pe Împărat de Zmeu! Totodata, copii vor învăța că dacă cinstit eşti şi mintea de ţi-o foloseşti, în toate o să reuşeşti.

 

Actorii vor da viață personajelor: Motanul încălțat, Cocoșul, Fratele mijlociu, Măgarul, Fratele mare, Fratele mic, Împăratul, Căpcăunul, Soldatul gras, Soldatul slab, Prințesa, Țăranul, Țăranca și Șoarecele

 

Spectacol LIVE de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Durata: 40 de minute


Un spectacol pus in scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Trattoria Paradis (Aleea Paradisul Verde, nr. 4, Paradisul Verde, Ostratu, Corbeanca). Eveniment susținut cu sprijinul Community Roots Paradisul Verde. 

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

Alte mențiuni:

  •  Preț bilete: Copii - 45 lei, Părinți - 45 lei. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  •  Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile disponibile.



Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.