Bilete Ispas Kristine- Cabinet Individual de Psihologie - Romania

Ispas Kristine- Cabinet Individual de Psihologie

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Psihoterapia depresiei - gestionarea situatiilor de viata, îmbunătățirea calitătii vieții clientilor și reducerea costurilor totale legate de tratament prin scăderea numărului de episoade depresive.

Psihoterapia anxietatii- tehnici psihoterapeutice, de orientare comportamentala si cognitiv comportamentala, menite sa contribuie la reducerea anxietatii si la optimizarea comportamentului, fiind centrate pe diminuarea unor simptome psihice si psihosomatice, a consecintelor nedorite ale anxietatii si pe rezolvarea problemelor de viata.

Psihosexologie - disfuncții sexuale și problemele legate de aria sexualității care nu au o cauză organică, ci psihologică.

Psihoterapia fobiilor- scopul terapiei este acela de a atinge un bun control al propriilor temeri, in a le gestiona cu ajutorul unor antrenamente psihologice bazate pe gandire, imaginatie, desensibilizare sistematica. Tratamentul presupune insusirea unor noi modalitati de a reactiona in confruntare cu stimulii anxiogeni. Pacientul lucreaza asupra problemelor sale atat in cadrul sedintelor de psihoterapie, cat si in afara lor prin intermediul temelor de casa , dorinta de schimbare si perseverenta garantand succesul terapiei.

Sedinte parenting adlerian- identificarea stilului parental și a consecințelor sale asupra copilului, principiile adleriene de creștere a copilului; ințelegerea copilului/adolescentului; contribuția părintelui la dezvoltarea responsabilității și a cooperării la copii; scopurile greșite ale copilului și strategii de intervenție pentru părinți, etc