Bilete Ishome at The Fresh - 9 mar '19, ora 22:00 - Deschis Atelier

Ishome at The Fresh

Deschis Atelier, București

sâmbătă, 9 martie '19, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Începem seria de evenimente The Fresh din acest an cu Ishome, Silent Strike, CORP (Chlorys + Cosima) și Paula Dunker la Deschis Atelier.

Ishome, tânăra rusoaică inițiatoare a sound-ului Current Electronic, revine în București sâmbătă, pe 9 martie. Artista, pe nume Mirabella Kyrianova, a debutat în peisajul electronic în 2010 cu o serie de EP-uri la Indeks Music și Proton Music. A pregătit un set special în care regăsim influențe diferite ale muzicii electronicetranspuse printr-o experiență unică.

https://www.facebook.com/miraishome/

https://soundcloud.com/ishome

 

Silent Strike

https://www.facebook.com/silentstrikemusic/

https://soundcloud.com/silent-strike

 

CORP (Chlorys + Cosima)

https://www.facebook.com/corpplatform/

https://soundcloud.com/corpp

 

Paula Dunker

https://www.facebook.com/incubus.cryptmaw

https://soundcloud.com/paula-dunker

 

Partener: AHEAD

 

Parteneri media:5 to Go, UTV, Iqool, unsitedemuzica.ro, Partipipal

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.