Bilete IRIS sub Luna plina - 10 iul '21, ora 20:00 - Gradina Urbana Km 0

IRIS sub Luna plina

Gradina Urbana Km 0, București

sâmbătă, 10 iulie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Moment istoric cu un eveniment inedit!
Dragilor, de toate vârstele, pe scena din Grădina Urbana va urca trupa #IRIS într-un concert live, pe care îl va susține vara aceasta! Salvați-vă în calendar data de 10 Iulie 2021!
Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.
 
Cristi Minculescu, Valter și Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” să existe, iar anul trecut, numele IRIS s-a întors, în sfârșit, acasă!
 
Oricând IRIS- Cristi Minculescu, Valter& Boro urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații de fani.
Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

 

Sâmbătă | 10 Iulie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet: 75 Ron (primele 50 locuri) | 100 Ron acces general
 

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 22:00, conform noilor reglementări!

Informatii:

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.