Bilete Invitatie la nunta anului! 24 Aprilie - 24 apr '21, ora 19:00 - Sala Polivalenta

Invitatie la nunta anului! 24 Aprilie

Sala Polivalenta, București

sâmbătă, 24 aprilie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mari artiști ai scenei românești, interpreţi de muzică uşoară şi populară se reunesc in aceasta toamna cu ocazia sarbatoririi nuntii anului marelui interpret de muzica populara VALENTIN SANFIRA și tinerei și frumoasei cantarete, CODRUTA FILIP!

Incununarea iubirii dintre cei doi tineri, neputand fi sarbatorita pe 10 octombrie asa cum fusese planuita, va fi celebrata printr-un turneu national de mare amploare in toata tara, mirii hotarand sa cante si sa joace alaturi de invitatii si de admiratorii lor!

 

Socrii mari si socrii mici sunt cunoscutii interpreti de muzica populara Mariana Ionescu si Petrica Matu Stoian precum si Steliana Sima si Gelu Voicu, in timp ce nasii sunt inegalabila Mioara Velicu impreuna cu actorul Jean Paler.

Domnisoara de onoare este cunosuta cantareata de muzica usoara Annes, iar cavaler de onoare este Raoul.

La aceste nume sonore ale muzicii romanesti, se adauga ca invitate de onoare „Fetele din Botosani” (Lorena Dupu, Simona Mazare si Iustina Irimia) – trei tinere interprete care de trei ani si-au unit glasurile pentru promovarea folclorului din judetul considerat „leaganul culturii romane”.

Artistii vor fi acompaniati de Orchestra „Fratii Cazanoi” care cu bucurie in suflet ni se alatura in acest spectacol de anvergura.

 

Valentin Sanfira, un veritabil promotor al cantecului gorjean, o voce care de la primele acorduri a intrat in inimile spectatorilor, si care, chiar daca e tanara poate sta alaturi de marile voci ale folclorului romanesc, si-a gasit jumatatea in tanara si frumoasa ieseanca Codruta Filip, la randul ei o voce proaspata si inconfundabila.

„Fericirea noastra a luat nastere din iubire iar iubirea a izvorat din inimile noastre unindu-ne destinele, Si pentru ca ne am dorit o nunta ca in povesti ne dorim, aidoma lor, sa tina macar 3 zile si 3 nopti, si s-o sarbatorim in toata tara!”

 Spectacolul va fi prezentat de Dana Panduru, regia fiind semnata de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune.

 

Spectacolul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti in datele de 24 si 25 aprilie 2021, ora 19.00.

 

Spectacolul extraordinar – Invitatie la nunta anului! va fi ca o mare petrecere, în care voia bună, cântecul și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul care la intrarea in sala va inchina o cupa de sampanie cu mirii, socrii mari si socrii mici, conform traditiei.

Organizatorii anunta pe aceasta cale ca spectacolele din acest prim turneu de mare anvergura de la noi din tara, se vor desfasura in fiecare oras si in fiecare sala cu respectarea tuturor normelor de siguranta si de distantare sociala impuse de situatia actuala. Spectatorii vor fi rugati sa poarte masca iar in cazul in care acestea, din diverse motive, nu vor exista, vor fi puse la dispozitia publicul de catre organizatori.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.