Bilete Intre CHIN si AMIN - proiecție de gală - 11 dec '19, ora 19:00 - Sinagoga Neologă Sion

Intre CHIN si AMIN - proiecție de gală

Sinagoga Neologă Sion, Oradea

miercuri, 11 decembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

INTRE CHIN SI AMIN este al doilea lung metraj al regizorului Toma Enache si primul film artistic inspirat din realitatea brutala a Experimentului Pitesti si a avut premiera in data de 1 octombrie in Bucuresti. Din distributia filmului fac parte tineri actori precum Vali V. Popescu, Kira Hagi, Ana Parvu dar si actori consacrati precum Constantin Cotimanis, Ion Dichiseanu, Victoria Cocias, Cezara Dafinescu.

Este un film clasic, care aduce în fața spectatorilor o poveste tulburătoare de viață petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă: reeducarea din pușcăriile comuniste. Titlul acestuia reprezintă, de fapt, un vers dintr-o poezie scrisă de Toma Enache în anii ’90.

Filmul va putea fi vizionat la Oradea, la Sinagoga Zion pe data de 11 decembrie 2019, ora 19:00, alaturi de membri ai distributiei filmului.

Trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=wHGdGAu3P9Q

Proiectie asigurata de TOPSOUND Oradea

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.