Bilete „Inimioara cu dor mult” Lavinia Goste si Marius Zorilă alături de Orchestra Națională Valahia - 1 dec '20, ora 19:00 - vStage - Online

„Inimioara cu dor mult” Lavinia Goste si Marius Zorilă alături de Orchestra Națională Valahia

vStage - Online, Romania

marți, 1 decembrie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lavinia Goste impreuna cu Marius Zorila va invita cu emotie in suflet la un eveniment extraordinar de celebrare a folclorului romanesc „Inimioara cu dor mult” in data de 1 Decembrie 2020, de ziua Nationala a Romaniei.
De 1 Decembrie cantam romaneste ONLINE! Tara trece prin momente dificile, iar Lavinia Goste si Marius Zorila alaturi de Orchestra Nationala Valahia si-au propus sa ne incalzeasca sufletele si sa ne aduca un strop de fericire aducand in scena primul concert online de muzica populara din Romania.

Concertul „Inimioara cu dor mult” , organizat si promovat de SPRINT MUSIC, promite folclor autentic, costume traditionale, versuri stravechi acompaniate de un sound actual, un eveniment exceptional in care folclorul romanesc va fi celebrat la rang de arta.

Lavinia Goste, una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor, este considerata una dintre vocile care promoveaza la nivelul cel mai inalt folclorul si fără îndoială, v-a marca istoria cântecului romanesc. Cu un timbru vocal excepțional, poate trece cu ușurință de la piese tradiționale românești la piese canto clasic sau la romanțe, ajungand prin multa munca un etalon in muzica populara si un artist desavarsit.
Nascuta la Satu Mare, absolvit Academia de muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca,secţiunea canto,însă a ales să-şi reprezinte rădăcinile şi neamul prin folclor,dintr-o nemăsurată iubire de semeni.
Pornind de la materialele etnografice și folclorice existente, Lavinia, ca un adevărat culegător de folclor, le-a îmbogătit cu texte păstrate de bătrânii satului pe cale orală, dându-le o aură modernă, păstrând însă filonul autentic tradițional și contribuind la paginile moderne ale istoriei folclorului românesc.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.