Bilete Indeplineste-ti visul de a conduce un Mustang Cabrio pe un circuit profesionist - Bucuresti

Indeplineste-ti visul de a conduce un Mustang Cabrio pe un circuit profesionist

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Daca esti iubitor de masini vintage sau iti plac cursele si viteza si doresti sa combini cele doua placeri, iti propunem ceva cu totul deosebit : experienta de condus timp de 10 minute un Mustang Cabrio, pe cel mai performant circuit, pus la dispozitie de partenerii nostrii de la Academia Titi Aur.

Cu totii ne dorim ca macar o data in viata sa conducem sau sa fim pasageri intr-o masina care a facut istorie, sa simtim briza aerului rece in toiul verii atingandu-ne pielea, si toate aceste dorinte pot fi acum indeplinite foarte usor pentru ca aveti la dispozitie acest pachet de exceptie.

Vrei un rasfat total, se rezolva, pentru ca experienta presupune ca masina pe care urmeaza sa o conduci pe circuit va fi si masina care te va transporta de acasa la circuit si inapoi.Deci ce iti ramane de facut este sa te bucuri de 10 minute de glorie, in care adrenalina este regina corpului tau, ce te conduce spre glorie.

Cu siguranta va fi o amintire de care te vei bucura ani la rand si pe care o vei povesti prietenilor care cu siguranta te vor invidia.

 

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

  • 10 minute pe circuit la Academia Titi Aur cu Mustang Cabrio plus drum dus intors de la destinatia dorita.
  • Locație: București
  • Experiență pentru o persoana
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).