Bilete INBA PNBA World Championships 2021 - 30 oct '21, ora 08:00 - Sala Gloria

INBA PNBA World Championships 2021

Sala Gloria , București

sâmbătă, 30 octombrie '21, ora 08:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

INBA ROMANIA are deosebita onoarea, ca in acest an, sa organizeze cel mai mare eveniment din lumea fitnessului si culturismului natural mondial.
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). 
 
Toti sportivii si sustinatorii acestui sport practicat natural, sunt invitati sa participe la cel mai grandios concurs de culturism si fitness natural organizat vreodata in Romania: INBA PNBA WORLD CHAMPIONSHIPS 2021 !

In parteneriat cu Coliseum Gym, INBA ROMANIA va oferi un show in adevaratul sens al cuvantului unde sportivii si spectatorii vor trai fiecare moment la maxim. Vino sa sustii aceasta cauza nobila si sa fii alaturi de cei mai valorosi sportivi din lume.. Vei cunoaste adevaratul sens al expresiei: "Minte sanatoasa in corp sanatos". 
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.