Bilete INBA PNBA World Championships 2020 - 13 iun '20, ora 08:00 - Sala Gloria

INBA PNBA World Championships 2020

Sala Gloria , București

sâmbătă, 13 iunie '20, ora 08:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

INBA ROMANIA are deosebita onoare, ca in acest an, sa organizeze cea mai mare competitie de culturism si fitness la nivel mondial.
Toti sportivii si sustinatorii acestui sport practicat natural, sunt invitati sa participe la cel mai grandios concurs de culturism si fitness natural organizat vreodata in Romania: INBA PNBA WORLD CHAMPIONSHIPS 2020 !

In parteneriat cu Coliseum Gym, INBA ROMANIA va oferi un show in adevaratul sens al cuvantului unde sportivii si spectatorii vor trai fiecare moment la maxim. Vino sa sustii aceasta cauza nobila si sa fii alaturi de cei mai valorosi sportivi din Europa. Vei cunoaste adevaratul sens al expresiei: "Minte sanatoasa in corp sanatos". 


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.