Bilete Improv Show cu Trupa Obligo & Cristina Strecopitov - 22 feb '19, ora 21:00 - Restaurant Cabana

Improv Show cu Trupa Obligo & Cristina Strecopitov

Restaurant Cabana, București

vineri, 22 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri 22 februarie 2019, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Improvizatie cu Trupa obligo. Invitat special Cristina Strecopitov. Noi te facem sa razi!
Direct de pe scenele ''iUmor'' si "Romanii au talent" , iObligo la tine in cartier cu un super show de improvizatie live, ce va fi creat in fata ochilor tai !

Esti stresat/a? Posomarat/a? Te asteapta o gramada de treaba in sapatamana ce urmeaza? Sau esti pur si simplu plictisit/a?

Orice inseamna cotitdian dispare cat ai zice „Obligo”.

Cristina este considerata de media prima femeie magician din Romania. Odata intrata in lumea iluzionismului, i-a placut atat de mult, incat si-a dorit sa devina si ea iluzionist. Intr-o lume in care femeile magician se numara pe degete, Cristina si-a pus toata ambitia si entuziasmul pentru a distruge prejudecati si pentru a deveni prima femeie magician din Romania. A ales sa se specializeze in magia de scena si abordeaza in spectacolele sale si stilurile close-up (magie de aproape, trucuri cu carti, monede, etc.), mentalism si perceptia extrasenzoriala ESP.


Bilete 28 lei

Atentiune tratamentul este de lunga durata aprox. 1.30 ore de ras !

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 28 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

http://www.cabanarestaurant.ro/ 
http://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.