Bilete Impro Music Session - Tony Baboon, Micutzu şi The Fool Band - 21 feb '19, ora 21:00 - The Fool

Impro Music Session - Tony Baboon, Micutzu şi The Fool Band

The Fool, București

joi, 21 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol!
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
O să fie o muzică aşa de nouă că încă mai foşneşte ţipla pe ea. O să fie în primă şi ultimă audiţie pe scena The Fool. Vor fi melodii făcute pe loc, cu propuneri din partea publicului. Adică o să fie prima dată când chiar o să poţi să-i zici artistului ce dedicaţie vrei să-i faci fetei cu care ai venit. Dar nu te impacienta, nu vor fi cover-uri. Toate piesele de la Impro Music Session sunt creaţii originale spontane.
 
La microfon: Cosmin Micutzu Nedelcu - artist umoristic semanticos, se ştie cu cântatu’ pe ritm de dans.
(Unul din multele hit-uri ale lu’ Micutzu care nu va fi în playlistul Impro Music Sessionhttps://youtu.be/Tz_AC0fb7SQ )
 
La celălalt microfon: Tony Baboon - artist multidisciplinat, expresia vie a evoluţiei post-Big-Bang, îl vizitează mai multe muze în acelaşi timp, iar asta se vede.
(Un trip audio/video care întăreşte afirmaţia de mai sus: https://youtu.be/JrcFszmq8AU )
 
La chitară: Ciprian Ioan Pascal - dovada în carne şi oase şi pantaloni de piele că ciupitu’ şi lovitu’ merg cel mai bine pe şase coarde de-odată. (Asta-i o glumiţă despre cântatul la chitară, nu ce ţi-ai imaginat tu!)
 
La bass: Cristian Scurtu - vine dintr-o familie mare de muzicieni în care a ales să intre singur. Dacă e să-l întrebi cine e tata lor, probabil o să-ţi răspundă că e un nene Polsfuss; sau poate Gibson; sau nea Fender.
 
La tobe: Gilberto Acen - un hombre que se vuelve boom boom, las mujeres se vuelven oh papá, y los chicos se vuelven locos por su ritmo. Sau pe româneşte, o să fie nebunie!
 
La saxofon: Luis Palomino - cubano maravillioso, îmblânzitor de clarinet dinăla mai mare şi mai şmecher. Când te întreabă dacă eşti gata de dans, tu să-i răspunzi: “Si, bemol!”
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail [email protected].
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare. 
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!