Bilete IMONOLITH [CAN] // ASCEND THE HOLLOW [IRL/DE/NL]live in Brasov - 23 nov '21, ora 21:00 - Rockstadt

IMONOLITH [CAN] // ASCEND THE HOLLOW [IRL/DE/NL]live in Brasov

Rockstadt, Brasov

marți, 23 noiembrie '21, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ryan ‘RVP’ Van Poederooyen (Devin Townsend Project/Band)
Brian Waddell (Devin Townsend Project/ Band)
Byron Stroud (Strapping Young Lad, Fear Factory)
Jon Howard (Threat Signal, Arkaea)
Kai Huppunen (Methods of Mayhem, Noise Therapy)

 

 

Format în 2018, proiectul canadian Imonolith adună la un loc aceste 5 nume sonore ale muzicii metal și merită toată atenția pentru muzica pe care o oferă publicului. Single-ul si video-ul de debut – Hollow – a fost lansat la începutul anului 2019. Au urmat mai multe turnee culminând cu mult asteptatul album de debut, State Of Being, lansat în martie 2020.

 

„Noi, cei din IMONOLITH, suntem foarte de încântați să lansăm albumul nostru de debut„ State of Being ”, spune Ryan„ RVP ”Van Poederooyen. „Am petrecut aproape un an să îl înregistrăm. Pentru noi a fost important să facem întregul pachet așa cum ni-l îl imaginam. Ne stabilim standardele la un nivel ridicat și suntem apoi extrem de mulțumiți de rezultatele finale. ”

 

State of Being oferă, de asemenea, invitați speciali de la Jens Kidman (Meshuggah) la faimosul vocalist suedez Johannes Eckerström (Avatar).

 

„Albumul în sine este o călătorie”, spune Van Poederooyen. „Vei avea amestecul tău de greutate, captivitate, riff-uri zdrobitoare, ritmuri puternice și voci versatile. Ne-am concentrat în principal pe scrierea celor mai bune piese pe care le-am putut scrie pentru a pregăti un spectacol energic"

 

Au fost lansate deja patru single-uri și videoclipuri - „Hollow”, single-ul de debut din 2019, care a atras multe aprecieri aducând flux de streaming pe Spotify de 216.000, „Instinct”, „Dig” și cel mai recent single, „Becominf the Enemy”. Odată cu lansarea acestor single-uri, IMONOLITH a primit deja laude la nivel mondial care le-a adus un număr masiv de streaminguri și atenție din partea mass-media și fanilor deopotrivă.

 

ASCEND THE HOLLOW

 

Ascend The Hollow este o trupă de cyber-metal cu membri din mai multe țări. Muzica lor este creată de chitări cu 9 corzi, bass cu 6 corzi, efecte electronice tapetate cu growluri și screamuri la voce dar și cu părți de voce clean. Aceste combinații produc multă forță dar și melodicitate către un rezultat final inovativ. De-a lungul carierei, Ascend The Hollow au cântat pe aceeași scenă cu Avenged Sevenfold, Threat Signal, Vimic, Xerath, The Agonist, Sirenia, The Birthday Massacre și Jinjer.

 

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

 

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

 

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

 

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita dispon