Bilete Îi știi de la TV @ Beraria H - 20 mar '18, ora 19:45 - Beraria H

Îi știi de la TV @ Beraria H

Beraria H, București

marți, 20 martie '18, ora 19:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marți, 20 Martie, te invităm la un super show de Stand-Up Comedy cu Tibi Neuronu, Ioana State, Cristi Priză - probabil trei dintre participanții tăi preferați de la iUmor.

TIBI NEURONU - cu apariții la Românii au Talent, iUmor și Vacanța Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani și vine la Berăria H cu un show amuzant de sincer!
IOANA STATE - noua senzație a online-ului românesc și cea mai fresh apariție de la iUmor e cel puțin la fel de amuzantă și offline.
CRISTI PRIZĂ - finalist iUmor - 6 ani de Stand-up Comedy și nu are de gând să se oprească prea curând. Cristi este cel care deschide spectacolul și o face cu glume scurte și inteligente.

Acces: ora 19:45 | Show: ora 21:45
Intrarea este gratuită până la ora 20:30 / 20 lei după ora 20:15.

Bilete (sunt necesare doar dacă veniți după ora 20:30) găsiți la intrare, pe bilete.ro, pe iabilet.ro sau din magazinele InMedio, Flanco şi Germanos.

Rezervările se fac la: 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
[email protected]

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.