Bilete Iași: The Mono Jacks – lansare album Gloria - 15 mai '20, ora 21:00 - Bar B2 Iasi

Iași: The Mono Jacks – lansare album Gloria

Bar B2 Iasi, Iași

vineri, 15 mai '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks lansează noul album de studio „Gloria” pe 15 mai la Iași!

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!

Vineri, 15 mai 2020, la Bar B2 din Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr 14, etaj 2), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria!

Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețurile:
40 de lei (earlybird –număr limitat)
50 de lei (presale)
La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor avea prețul de 60 de lei.

Piesa: The Mono Jacks – Gloria

"Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” - Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.