Bilete Iasi: The Greatest Hits - Cvartetul DIMMAS pentru prima dată la Iași! - 19 mai, ora 19:00 - Casa de Cultura a Studentilor Iași

Iasi: The Greatest Hits - Cvartetul DIMMAS pentru prima dată la Iași!

Casa de Cultura a Studentilor Iași, Iasi

duminică, 19 mai, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
110 lei
Categoria II
90 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Pe 19 mai, de la ora 19:00, vă așteptăm la Casa de Cultură a Studenților, pentru a vă bucura de un spectacol de excepție!

Cvartetul vocal DIMMAS acompaniat de Aurelian Holera Band, va aduce în premieră la Iași o experiență muzicală unică, combinând elemente ale genului pop-opera într-un mod captivant și inedit. Format din patru soliști talentați - tenorii Nicolae Ilincăi și Claudiu Chereji, baritonul Aurelian Filip și basul Anton Babiaș - DIMMAS promite să încânte audiența cu o varietate de interpretări pasionale și memorabile ale celor mai cunoscute hituri din toate timpurile.

Despre DIMMAS

Fondat în inima culturală a României, la Cluj-Napoca, în anul 2017, cvartetul DIMMAS a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai genului Pop/Classical Crossover. Într-o lume muzicală modernă, în care granițele dintre stilurile clasice și contemporane sunt adesea bine definite, DIMMAS reprezintă o punte între aceste două lumi, oferind o interpretare care îmbină cu succes emoția, energia și armonia, captivând publicul și lăsând o amprentă memorabilă în inimile ascultătorilor.

Alătură-te nouă și bucură-te de o seară de neuitat alături de DIMMAS!

Un show inedit și inovator, un show despre care cu siguranță se va vorbi și a doua zi! 

 

Biletele pentru acest eveniment sunt în număr limitat și sunt disponibile online și în rețeaua iabilet.ro:

https://www.iabilet.ro