Bilete Iași: Piazzolla-Barrio de Tango @ Special guests: Marthin Marcos-Argentina - 17 iun, ora 19:00 - Ateneul National Iasi

Iași: Piazzolla-Barrio de Tango @ Special guests: Marthin Marcos-Argentina

Ateneul National Iasi, Iasi

luni, 17 iunie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General - EarlyBird
80 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

PIAZZOLLA - BARRIO DE TANGO, este un recital de tango argentinian special adus în fața publicului din Iași, ca urmare a cererii de la ultimul concert. Așadar vă invităm din nou sa ne fiți alături intr-o nouă poveste!

Tango-ul argentinian este revoluționat de către Astor Piazzolla, acesta aducând elemente de muzică clasică și de jazz în lucrările sale, astfel născându-se asa zisul „ Tango Nuevo”. În prima faza muzica lui Piazzolla a fost respinsă de garda veche a tango-ului din Buenos Aires, dar apoi aceasta a stralucit pe marile scene ale Europei, în cele mai importante săli de concert, astfel câștigându-și dreptul cuvenit.

Marthin Marcos-este un muzician complet de tango argentinian, care vine din Buenos Aires, dintr-o familie unde tango-ul este la mare prețuire. O voce gravă și autentică, Marthin cântă în limbajul „Lunfardo”, al cântăreților de tango din Buenos Aires. Concertează la Barcelona în Spania, și în România alături de „Cluj Tango Orchestra„

Muzicienii Indrei Irina ( pian) si Indrei Robert (bandoneon), sunt membrii fondatori ai Asociației „Cluj Tango Orchestra„ prima orchestra de tango argentinian din Transilvania compusa din muzicieni romani profesioniști membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau al Operei Naționale din Cluj Napoca.

Aceștia au concertat la Casa Regală, pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate. Cei trei artiști muzicieni nu sunt la prima colaborare, aceștia urcând pe scenă împreună și în anul 2024. Se vor alătura pe scenă alături de aceștia, și dansatori de tango argentinian din Iași!

Gazda noastră, Ateneul National din Iași o locație iubită Iasiului care nu mai are nevoie de prezentare!

Spectacol sprijinit de Ambasada Republicii Argentina în România.

Bilete se pot achiziționa exclusiv online pe iabilet.ro! Vă așteptăm cu drag in povestea noastră de tango!