Bilete Iasi: Orange Pop-Up Cinema: The Call of the Wild (2020) - 15 aug '20, ora 20:30 - Gradina Palas Mall Iasi

Iasi: Orange Pop-Up Cinema: The Call of the Wild (2020)

Gradina Palas Mall Iasi, Iași

sâmbătă, 15 august '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, proiect ce promovează educația digitală în școlile din mediul rural.

Evenimentul se va desfasura respectand masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pachetele achizitionate trebuie sa aiba locuri din aceeasi zona de pufuri, nu pot fi selectate locuri din zone diferite in cadrul unui pachet.

Interval acces:
Pentru cei care au achizitionat pachet de 4 bilete: 19:45 -20:00
Pentru cei care au achizitionat pachet de 3 bilete: 20:00 – 20:15
Pentru cei care au achizitionat pachet de 2 bilete: 20:15 - 20:30

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE:

• Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului.

• Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

• Persoanele își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant care va fi pus la dispoziție de către organizator.

• Fiecare bilet are alocat un pătrat în interiorul căruia este permis accesul a 2, 3 sau 4 persoane. Accesul a 4 persoane intr-un patrat este permis numai daca sunt membri ai aceleiaşi familii )

• Ieșirea din zona alocată se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare / băutura din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment.

• Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din pătrat va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.

• În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).

REGULAMENT DE ACCES

• Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.

• Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment și va permite monitorizarea temperaturii.

• Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului. Aceasta trebuie sa acoperegura si nasul.

• Persoanele care refuză dezinfectarea mâinilor sau monitorizarea temperaturii, cât și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3℃ nu vor avea acces în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.

• Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.

• Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.
 

Societatea Skepsis Advertising SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal și organizator al evenimentului Orange Pop-Up Cinema, prelucrează datele cu caracter personal, respectiv imagini foto și video aparținând participanților la evenimentul Orange Pop-Up Cinema desfășurat în perioada 10 iulie - 26 iulie 2020 în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), Insula Pensionarilor, în scopul promovării evenimentului și a servicilor Orange România, prin postarea fotografiilor și a filmelor pe pagina de Facebook, Instagram, YouTube și pe site-ul oficial al Orange România.

Datele vor fi prelucrate pentru o perioadă de cel mult 1 (un) an de la încheierea evenimentului.

Prelucrarea datelor personale în scopurile menționate mai sus are ca temei juridic consimțământul participanților prin accesul în locația evenimentului și prin achiziția biletelor, aceștia având dreptul de a-l retrage oricând, fără ca acest lucru să afecteze legalitatea prelucrării efectuată înainte de această retragere. 


Participanții înțeleg că fotografiile odată postate pe paginile menționate mai sus vor putea fi preluate și distribuite în mediul online în afara controlului organizatorilor, aceștia nefiind responsabili pentru astfel de distribuiri sau preluări ulterioare ale imaginilor de către alte persoane.


La datele cu caracter personal vor avea acces Orange România și Societatea Skepsis Advertising SRL și împuterniciții implicați în organizarea evenimentului, precum și furnizorul de servicii de fotografie/videoși furnizorii de procesare video. Datele nu vor fi transmise în afara UE/SER.

Participanții au, în ceea ce privește prelucrarea datelor lor, următoarele drepturi: de acces la date, de a solicita rectificarea, ștergerea acestora, restricționarea preluării, de a se opune prelucrării, de a-și retrage consimțământul, dreptul deportarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere privind protecția datelor cu caracter personal.


Pentru exercitarea drepturilor, precum și pentru adresarea oricăror alte cereri sau întrebări, participanții se pot adresa Societății Skepsis Advertising SRL la adresa de e-mail [email protected]sau la adresa sediului acesteia: Intrarea Valului Nr. 2, etaj 2, sector 1, București.