Bilete Iași: Marsali Romania Tour - 4 mai '20, ora 09:00 - Hotel Arnia

Iași: Marsali Romania Tour

Hotel Arnia, Iași

luni, 4 mai '20, ora 09:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Seminar Waxing & Sugaring: tehnici avansate de îndepărtare a firului de par.

 Epilare cu ceara profesională premium

 - vom prezenta brandul premium de epilare EpilSense, formule unice dezvoltate in exclusivitate pentru Marsali.

-   vom prezenta un MINI CURS de epilare cu cele mai noi tehnici și secrete care te vor ajuta sa duci epilarea la un alt nivel. (Se acorda diploma)

 

 Marketing - va oferim un nou modul in cadrul seminarului, o noutate in materie de epilare profesională, și anume va dezvăluim cele mai noi secrete despre cum sa atragi noi clienți in salon la epilare, sa ii fidelizezi și mai bine pe cei actuali, sa îți construiești o strategie clară despre cum sa mergi la un alt nivel, și nu numai.

 

 Epilarea cu zahar - dezbatem miturile cu privirea la sugaring (ex. sugaringul nu este igienic, nu ai rezultatele așteptate, sugaringul favorizează creșterea firelor sub piele, se lucrează murdar cu pasta de zahăr).

 

Îți vom arată ceea ce înseamnă sa lucrezi cu adevărat cu pasta de zahăr.

 

 Tehnica de sugaring - tehnica 6 PAȘI către un SUGARING PERFECT, tehnica dezvoltată in peste 20 de ani experiența de Lina Kennedy, fondatoarea Alexandria Professional.

 

KissWaxing - cel mai inovator concept de epilare, este singurul sistem de epilare conceput sa fie economic si 100% igienic din lume.

 

Produsele pre și post epilare - importanta îngrijirii pielii înainte și după tratamentul de epilare, pentru a oferi cel mai bun rezultat in epilare si cea mai buna condiție a pielii.

 

Vino sa ne cunosti, te asteptam plini de entuziasm și cu cele mai pretioase informații despre epilarea profesionala. 

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.