Bilete Iasi: Departe de Casă Musical - 27 iun '20, ora 15:00 - Casa de Cultura a Studentilor Iași

Iasi: Departe de Casă Musical

Casa de Cultura a Studentilor Iași, Iasi

sâmbătă, 27 iunie '20, ora 15:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Departe de casă este un spectacol musical original 100% românesc produs de Acting Dream Musical Theater în parteneriat cu Teatrul Excelsior București și interpretat exclusiv de actorii Academiei de musical Acting Dream Academy.

Departe de casă este o poveste despre copilărie, despre jucăriile dintr-un supermarket care prind viață datorită fetiței Alina rătăcită printre ele. Alina va descoperi printre prietenele ei jucăriile, o lume fantastică și reală totodată care o va ajuta să se cunoască și să prețuiască ceea ce are. Răsturnările de situații sunt comice și dezarmante, dar și pline de emoție în același timp.
Musicalul Departe de casă este un show care te va face să-ți râdă sufletul, unde se cântă despre iubire, despre adevăratele valori ale vieții unde frumusețea umană este ridicată la rang de virtute.
Pentru a doua oară, după Musicalul Cartea Junglei aducem în fața publicului un musical interpretat exclusiv de copii asemeni celor de pe Brodway.
Departe de casă este un show cu muzică live cu un scenariu original românesc creat și compus de Eduard Petru Jighirgiu, compozitorul și regizorul Musicalului Cartea Junglei.

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durată 1h

Regia&Scenariul&Muzica originală - Eduard Petru Jighirgiu
Asistent de regie - Adriana Drăguț Jighirgiu
Coregrafia - Edi Stancu
Vocal Coach - Claudia Măru Hanghiuc
Scenografie&Costume - Adina Gherghiceanu&Anca Pancu
Graphic Design - Aurel Asanache

Interpretează actorii Academiei de musical Acting Dream Academy:
Ioana Codorean
Maria Codorean
David Petru Jighirgiu
Mara Bogdan
Mihai Dobrică
Patricia Enache
Robert Stancu
Sofia Firoiu
Eva Pietroiu
David Enache

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.