Bilete Iasi: De ce să votez? Europarlamentare 2024 - 25 apr, ora 16:00 - Palatul Culturii

Iasi: De ce să votez? Europarlamentare 2024

Palatul Culturii, Iași

joi, 25 aprilie, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De Ce Să Votez? - Ediția a IV-a

Alegerile se apropie. Te-ai întrebat de ce să votezi la europarlamentare? Nu știi dacă candidații te reprezintă? Atunci vino pe 25 aprilie, la Palatul Culturii, la cea mai mare dezbatere nonpartizană din țară, să afli răspunsurile candidaților la întrebările pe care tu, familia sau prietenii tăi le aveți!

Anul 2024 este an electoral. Cele patru ture de alegeri reprezintă momente cruciale pentru viitorul țării. Momente în care tu, în calitate de cetățean, îți poți face părerea auzită prin vot.

Cu ocazia alegerilor europarlamentare, De Ce Să Votez? Ediția a IV-a vine în sprijinul informării cetățenilor de toate vârstele și de pretutindeni, spre a încuraja implicarea lor în procesul electoral, prin promovarea dialogului între societatea civilă și liderii politici ai acesteia. Dezbaterea se va ține între actorii principali existenți pe scena electorală actuală, din întreg spectrul politic, și va fi moderată de Lucian Bălănuță, jurnalist și profesor la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Cine suntem noi și de ce facem asta?

Asociația pentru Dezvoltare Umană Iași este o organizație născută din nevoia de a aduce oamenii mai aproape unii de alții, de a educa societatea civilă în spiritul atingerii binelui comun.

Ca parte integrantă a unei mișcări civice extinse, membrii Asociației caută să transpună prin acțiunile lor esența valorilor după care se ghidează: încredere, asumare și pasiune. Încredere necondiționată în esența profundă a ființei umane și a potențialului acesteia de modelare a lumii de mâine; asumare reală atât în spirit, cât și în fapt, a misiunii alese, depunerea de muncă și sacrificii în atingerea idealurilor noastre; pasiune pentru creație, care alimentează fiecare acțiune întreprinsă; toate acestea ne ghidează zi de zi, în fiecare dintre proiectele pe care le desfășurăm.

Cum participi?

Înscrierile se fac pe platforma online iaBilete.ro.