Bilete Iasi: Concert Eveniment Altar - 25 apr, ora 19:00 - Underground Pub

Iasi: Concert Eveniment Altar

Underground Pub, Iasi

joi, 25 aprilie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 25 aprilie, ÎNVINGĂTORII își dau întâlnire în Club Underground la Concertul Aniversar ALTAR 33 YEARS CELEBRATION! Sărbătorim împreună 33 de ani de Atitudine și Istorie Rock alături de una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, nu ratați acest mega-show unic, marca ALTAR!

Fondată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și aparițiilor scenice efervescente.
În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată ca fiind cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii '90.

Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock din România.