Bilete iarba Fiarelor / Expirat / 26.03 - 26 mar '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

iarba Fiarelor / Expirat / 26.03

Expirat Halele Carol, București

marți, 26 martie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 26 martie descuiem lacăte. iarba Fiarelor live, pentru prima oară la Expirat.

Muzică nouă – Limbă veche

iarba Fiarelor este un proiect muzical din Bistrița care s-a dezvoltat în jurul vocii, percuției și a versurilor inspirate din cultura autohtonă și scrise în limbaj băștinaș (neaoș). 
Trupa a debutat în vara lui 2018, a evoluat la festivaluri din Bistrița-Năsăud, a avut apariții la Târgu Mureș și Cluj Napoca.

Proiectul iarba Fiarelor îi aduce laolaltă pe Cristi Chiriac (voce & chitară), Sebastian Micu (tobe & percuție), Răzvan Nițu (chitară) și Ionuț Burcușel (chitară bass). Împreună, ei fac o simbioză între versuri, ritmuri, elemente de folclor autentic și influențele muzicale recente.

Trupa poartă numele unei ierburi legendare. În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă, care descuie lacăte.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrFQOXI5tp849ITcgAUMLQQ

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.