Bilete IANA NOVAC - 20 DE ANI - 24 oct '22, ora 19:00 - Sala Palatului

IANA NOVAC - 20 DE ANI

Sala Palatului, București

luni, 24 octombrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

4 octombrie, Sala Palatului, ora 19
IANA NOVAC in concert aniversar 20 DE ANI DE ACTIVITATE ARTISTICA
Orchestra Metropolitana Bucuresti si Corul Acoustic
Dirijor: DANIEL JINGA
In acest an soprana Iana Novac sarbatoreste 20 de ani de activitate scenica printr-un concert memorabil sustinut timp de 2 ore la Sala Palatului Bucuresti, acompaniata de Orchestra Metropolitana si Corul Acoustic.


Invitatii speciali ai Ianei Novac in spectacol vor fi marele compozitor basarabean Eugen Doga (Iana fiind si ea originara din Rep.Moldova cantand piesele marelui compozitor pe toate scenele nationale si internationale.), legendara trupa A.S.I.A , din a carei componenta a facut parte si IANA NOVAC si nu in ultimul rand DISTINTO, trupa de tenori care a revolutionat piata romaneasca prin introducerea genului pop-opera.


Prezentare IANA NOVAC:


Soprana Pop-Opera, „VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT” este artista care a schimbat traiectoria showbizz-ului românesc. Īn anul 2010, după succesul avut cu trupa A.S.I.A din care a făcut parte aproape 3 ani, pornește la un nou drum și revoluționează piața muzicală abordând stilul pop-opera, un stil total nou in România, fiind soprana care a deschis acest drum. Având la bază studii de canto clasic și pian și, in palmares nenumărate premii naționale și internaționale, Iana este o soprană care poate aborda cu ușurință piese din repertoriul de operă, musical, operetă, dar și pop, gen cu care de altfel, s-a făcut cunoscută publicului larg.


Beneficiind de o prezență scenică electrizantă și de o voce incredibilă, Ianna este una din cele mai de succes si solicitate soprane ale momentului. Si-a desavarsit studiile de belcanto la Conservatorul din București, Secția Canto Clasic. După absolvirea Conservatorului, Iana Novac lansează proiectul inedit Pop-Opera, unde îmbină cele două mari pasiuni: muzica pop, ce i-a adus faima, și muzica clasică – opera, de care se indrăgostise intre timp. Lansarea a avut loc la Sala Palatului din București printr-un concert grandios alături de marele tenor, Alessandro Safina. Iana lansează primul ei album solo pop-opera, „Open your eyes”, care s-a epuizat în doar câteva săptămâni.


Urmează un nou album, alături de Francesco Napoli în Germania, cu casa de producție „Universal Music, intitulat „Come ho fatto”, care s-a bucurat de mare succes, piesa care a dat titlul albumului fiind difuzată de majoritatea radiourile din Europa. Colaborarea ei de suflet, însă, este cu trioul pop-opera Distinto, alături de care câștigă locul 1 și votul publicului la Eurovision România 2011 și alături de care susține zeci de spectacole. Recunoașterea internațională vine o dată cu lansarea videoclipului „Una furtiva lagrima” care este preluat de Classical Music TV de la Londra și difuzat în 122 de țări, inclusiv America și Canada.


Iana Novac a concertat în Italia, Franta, Gemania, Israel, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Anglia, Grecia, Rusia, Spania, Belorusia, Ucraina, Rep.Moldova, având sute de concerte la activ, bucurându-se de un real succes atât în țară, cât și în străinătate, cantand pe cele mai mari scene alaturi de cele mai importante orchestre si de cei mai importanti dirijori. A fost prezentă pe scenă în peste 1000 de concerte și mai mult de 1500 de emisiuni radio și de televiziune.


Producțiile sale muzicale sunt spectaculoase lucrând cu cei mai buni compozitori și orchestratori ai momentului. Ca rasplată a muncii sale, în 2019 primește „Premiul de Excelență în Muzică” oferit de Gala Performanței și Excelenței”- București. Ca urmare a bogatei activități artistice susținute de-a lungul anilor ce i-au demonstrat calitățile interpretative excepționale și pentru faptul că a impus pe piața românească sonoritățile muzicii clasice îmbrăcate în strălucirea ritmurilor moderne, primește recunoașterea din partea publicului, care o desemnează în cadrul „Galei Succesului 2010” - „VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT”.


In anul 2022 primeste emblema de merit "Partener pentru Aparare" decernat de Ministerul Apararii Nationale a Romaniei.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.