Bilete @Hugel - Straight from Miami in a unique show in #Romania - 15-16 apr '23 - BOA - Beat of Angels

@Hugel - Straight from Miami in a unique show in #Romania

BOA - Beat of Angels, București

15-16 aprilie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

HITMAKER OF MARIANELA & TRA TRA COME TO BUCHAREST.
După lansarea remix-ului său cu DJ-ul și producătorul „Bella Ciao” ​​a lui El Profesor, HUGEL creează un zgomot în industrie. După ce a lansat discul de aur certificat cu Robin Schulz, „I Believe I'm Fine”, HUGEL a fost DJ-ul despre care toată lumea vorbea. Are o mulțime de urmăritori atât online, cât și offline. Cu peste 6,7 milioane de ascultători lunari, el a adunat un public semnificativ care se bucura de muzica sa în mod regulat. Pe lângă ascultătorii săi lunari, Hugel are și o prezență substanțială în rețelele sociale. Cu 350.000 de urmăritori pe diverse platforme.
Cu peste 900 de milioane de stream-uri și multiple premii de aur și platină, talentul și succesul său au fost recunoscute la scară globală.
 
Ceea ce îl diferențiază pe Hugel de alți DJ este stilul său unic, care se îmbină perfect între muzica de club și hit-urile radio-friendly. Aceasta este o abilitate rară care i-a câștigat o urmărire dedicată atât în ​​cluburi, cât și la radio.
 
Pasiunea lui Hugel pentru muzică a început în orașul său natal, Marsilia, unde a început să-și perfecționeze abilitățile de DJ în cluburile din St. Tropez, Cannes și Monaco. Experiențele sale de spectacol pentru diverse mulțimi în aceste locații emblematice de pe Riviera Franceză i-au permis să dezvolte o înțelegere profundă a ceea ce îi face pe oameni să se miște și să danseze.
 
Cu toate acestea, în perioada în care a trăit în Ibiza, Hugel a fost puternic influențat de cultura latină care pătrunde în scena muzicală a insulei. Această influență este evidentă în producțiile sale, care prezintă adesea ritmuri, instrumentație și performanțe vocale de inspirație latină.
Mai mult, talentul lui Hugel nu a trecut neobservat de marile case de discuri. El a semnat cu Warner Music, o casă de discuri de top, care a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.
În general, succesul lui Hugel ca DJ și producător poate fi atribuit amestecului său unic de muzică de club și radio, experiențelor sale diverse de a cânta în diferite locații și adoptării culturii latine în producțiile sale.
 
Rezervari mese: 0736 300 700
 
*Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela pentru acest eveniment.