Bilete Hub creativ Arhiperapentru juniori - 17-22 iul '17 - Sima Classes - Cursuri-independent.ro - Inchis

Hub creativ Arhiperapentru juniori

Sima Classes - Cursuri-independent.ro - Inchis, București

17-22 iulie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cuvinte cheie: inovare, creativitate, imaginație, oportunități, rețea, evoluție, experiment

Ești elev sau licean? Ești creativ, comunicativ și ai o idee originală pe carei vrei să o pui în practică, dar nu ai găsit locul și îndrumarea potrivită?Vino la Hub-ul Creativ Arhipera& Sima Classesdin str. Săgeții nr. 5, locul unde ideea ta poate prinde viață!

Aici ai ocazia să îți prezinți ideea și să lucrezi împreună cu tineri talentați și originali ca tine, sub îndrumarea unei echipe de arhitecți pasionați de inovare și experiment. Ei dezvoltă împreună proiectul Arhipera și vor împărtăși din experiența lor ca să poți avea și tu propriul proiect inovativ. Îți cultivi imaginația, creativitatea și spiritul de antreprenor lucând în echipă, experimentând și distrându-te cu noi prieteni! Vei întâlni oportunități prin care te vei face cunoscut celor din jur. Care ar fi cel mai bun mod de a vorbi lumii despre tine dacă nu prin intermediul unei idei care aduce valoare personalității tale și celor din jur?

Ce mai aștepți? Vino cu prietenii să vă alăturați rețelei noastre de juniori creativi! Împreună veți inova și veți petrece timp de calitate!

Se formează grupe de vârstă diferite, 10-14 ani și 15-18 ani, iar îndrumarea este adaptată fiecărei categorii de vârstă. Se acordă certificate de participare, iar absolvenții vor fi invitați să participe la activitățile Hub-ului creativ Arhipera. Este vorba despre o rețea de creativitate ce asigură durabilitatea proiectelor inovative și care, în prezent, numără peste 50 de membri.

Program

Vara începe cu un Workshop organizat de Hub-ul creativ Arhiperapentru juniori!

Durata: 6 zile,3 ore/zi, perioada 26 iunie-1 iulie; 3-8 iulie; 10-15 iulie17-22 iulie; 24-29 iulie. Taxă participare: 400 lei/pret bilet sesiune de 6 zile/ 3 ore pe zi 

Îndrumători: lect.dr.arh. Lorin Niculae, drd.arh. Cătălin Caragea, arh. Irina Scobiola

[email protected]

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.