Bilete Here Be Dragons Fest - 3 sep '22, ora 16:55 - Urban Home

Here Be Dragons Fest

Urban Home, Pitesti

sâmbătă, 3 septembrie '22, ora 16:55

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Here Be Dragons Fest este un eveniment muzical aflat la prima ediție, care își propune să aducă pe scenă artiști mai puțin cunoscuți dar care întrunesc următoarele calități:

- sunt autentici și pasionați de muzică, în sensul că muzica pe care o creează și cântă îi reprezintă pe ei și pe personalitățile și emoțiile lor; nu este făcută după o "formulă" la modă;
- au un material discografic care constă predominant sau exclusiv în piese compuse de ei;
- sunt "self-made", în sensul că majoritatea eforturilor care au dus la realizarea materialului lor discografic până în prezent au fost întreprinse personal de artiștii în cauză (compoziție, înregistrare, inginerie de sunet, promovare etc.)

Pe lângă cele de mai sus, conceptul Here Be Dragons Fest mai are un principiu important: nu avem headlineri!

Ordinea urcării pe scenă a artiștilor este decisă cu scopul de a păstra un flow natural al concertului și de a crea o atmosferă care crește ca intensitate și volum, de la un feeling mellow, la unul mai agresiv.

Inițiativa pentru acest eveniment a venit chiar de la una dintre trupele care participă. Și care a avut norocul să beneficieze de suportul celorlalți colegi artiști. Precum și al oamenilor faini de la Urban Home, încât ideea lor să poată fi transpusă în realitate intr-o locație profesionistă, cu experiență în organizarea concertelor la un nivel de calitate mare, pe scena căreia, în trecut, au urcat trupe cunoscute în România.

Viziunea pentru acest eveniment este centrată doar pe ideea ca artiștii care sunt invitați să cânte să întrunească acele calități menționate mai sus. În afara lor, nu există limitări stilistice sau de gen.

Și acesta este motivul pentru care programul este unul eclectic. După cum urmează:

16:00 - Acces public

16:55 - 17:55 - YCCMD - [Acoustic // Indie] 
18:10 - 19:10 - ISLAZ - [Neofolk // Punk Oltenesc]
19:25 - 20:25 - GREEN PROPHET * - [Psychedelic // Stoner // Alternative]
*Green Prophet este un proiect nou pornit de către 3 din cei 4 membri ai Green Shepherd
20:40 - 21:40 - ASTROPRIMATE - [Post Metal Instrumental // Groove] 
21:55 - 22:55 - VATHOS - [Atmospheric Black]

Menționăm cu ocazia prezentării orarului că în ciuda unor "cutume" destul de des întâlnite pe la noi, în cazul Here Be Dragons Fest, concertul va începe fix la ora 16,55, când va cânta primul artist.

Fără alte întârzieri așa-zise de bon ton "ca să se mai strângă lumea". Așa că vă rugăm cu drag să fiți prezenți la ora 16,55 în sală, dacă nu vreți să pierdeți din prima cântare!

Desigur, dacă vreți să beți o băutură alcoolică sau nonalcoolică împreună cu artiștii și să socializati cu ei înainte de concert, ne-au spus să vă zicem că ei vor fi pe-acolo încă de la 16,00 când se dă acces publicului. ;)

Și că vor fi și chestii de vanzare (merch: tricouri, cd-uri, alea alea).

Prețul unui bilet este de 40 de lei / persoană.

Biletele se pot cumpăra online pe www.iabilet.ro și în reteaua www.iabilet.ro/retea.

Ne vedem sâmbătă, pe 3 septembrie, la Urban Home.

Voi descoperiți niște artiști care poate rup, ei descoperă publicul frumos de care au nevoie să le alimenteze pasiunea. Win-Win!

Va salutăm și v-așteptăm!