Bilete Heading for the Future - 7 nov '22 - 7 dec '22 - Bucuresti

Heading for the Future

Bucuresti, București

7 noiembrie '22 - 7 decembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Heading for the Future este un eveniment organizat de AIESEC în București. Evenimentul a apărut anul trecut, aflându-se acum la cea de-a doua ediție, din inițiativa de a ajuta studenții în descoperirea domeniului ideal pentru ei și pentru a le oferi un punct de plecare în construirea carierei lor.
De ce ar trebui să te înscrii?
Pentru că dacă nu ți-ai descoperit încă pasiunea, aici cu siguranță vei ști care este drumul pe care vrei să începi în cariera ta, și ai ocazia să testezi domeniile de interes într-un mediu practic, profesional.
Evenimentul începe pe data de 7 Noiembrie și constă în sesiuni practice ce se vor desfășura pe o durată de 4 saptamani.
Accesul este permis participanților cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani cei interesați să bifeze faptul că au această vârstă. Toate informațiile referitoare la eveniment vor fi comunicate ulterior de către organizatorii evenimentului.
Durată: 4 săptămâni (7 noiembrie – 7 decembrie)
Frecvența: 2/3 workshop-uri de 1-2 ore pe săptămână
Domenii: Marketing, administrarea și dezvoltarea afacerilor, finanțe, resurse umane
Taxa de participare: 75 RON
Vârstă: între 18-30 ani

Informații suplimentare la nuamrul de telefon afișat pe biletul dumenavoastră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.