Bilete Hauser la Arenele Romane - 13 iul, ora 20:30 - Arenele Romane

Hauser la Arenele Romane

Arenele Romane, București

sâmbătă, 13 iulie, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Hauser (2Cellos) alaturi de o orchestra canta pe 13 iulie la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui eveniment BestMusic Concerts. Concertul face parte din turneul mondial "Rebel with a Cello" si are loc in aer liber. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren. Bilete gasiti si la intrare.

Cunoscut publicului larg mai ales datorita activitatii din 2Cellos, Hauser este unul dintre cei mai apreciati si iubiti artisti ai scenei de muzica clasica si nu numai. Hauser s-a nascut in Croatia intr-o familie cu un dezvoltat background muzical.

A urcat pe scenele celor mai importante salii de concerte din lume, printre care Wigmore Hall sau Royal Albert Hall, sustinand un concert chiar si in Palazzo Vecchio din Florenta.

Talentul si modul sau diferit de a vedea si interpreta muzica, a atras atentia si altor artisti de renume mondial, printre acestia fiind si Elton John, alaturi de care Hauser a urcat pe scena in repetate randuri.

Hauser a reusit si reuseste in continuare sa gasesca punctele tangential dintre muzica moderna si cea clasica, aducand un suflu nou celei din urma si facand-o cunoscuta peste tot in lume, mai ales tinerilor generatii.
 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc in zonele K si E) - 379 lei in earlybird, 399 lei in presale si 450 la intrare

- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 309 lei in earlybird, 329 in presale si 350 la intrare

- Acces General (cu loc in Arena) - 259 lei in earlybird, 279 lei in presale si 330 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Se considera biletul validat momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Concerts & METALHEAD